O güzel filmlerin unutulmayan müzikleri kilisede yankılandı

Türk sanat musikisi korosu Hoş Seda, geçen pazar akşamı Uşşak Faslı ve Türk filmleri müzikleri konseri ayakta alkışlandı…

Baha Yetkin yönetiminde “St James’ Islington”da geçen pazar akşamı gerçekleşen konserde Kilise’nin dolu olduğu gözlendi. Konserde belleklerde kalan, eskimeyen ve sevilen Türk sanat müziği şarkıları yorumlandı.

KKTC Londra Başkonsolosu Ülkü Alemdar ve eşi ile Hackney Belediyesi Meclis Üyesi Can Özsen’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir müzik severin izlediği konserde Hoş Seda korosu ve sazendelerden oluşan kalabalık bir ekip sahneye çıktı.

Melek Yalçın’ın sunuculuğunu üstlendiği konser iki bölümden oluştu. İlk bölümde uşşak eserler ve ikinci bölümde unutulmaz Türk filmleri müziklerinin solo olarak da yorumlandığı toplam 30 şarkı yorumlandı. Koristlerden aynı zamanda koro yöneticisi Dilek Altunkaş, Nurgül Ballı, Rahile Atmaca, Ebru Nart, Gülizar Bilgiç, Nilhan Şimşek, Nevzat Öztürk, Deniz Öztürk, Emir Ferhatoğlu, Sevinç Tunçbacak, Gül Latifoğlu, Binayi Şahin ve Mahmut Lapadzhjev soloları büyük alkış aldı.

Gecenin sonunda Baha Yetkin ve Dilek Altunkaş, Mehmet Yaren ile Melek Yalçın’a çiçek ve plaket vererek koroya katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Altunkaş, önümüzdeki sezonda çocuk korosu çalışmalarına katılmak isteyenlerin 07568441357’den kendilerine ulaşmalarını istedi.

2313140cookie-checkO güzel filmlerin unutulmayan müzikleri kilisede yankılandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.