Oy verme işlemi ‘genelde olaysız’ bitti

Oy verme işlemi Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis’te sabah saat 07.00’de başladı ve saat 16.00’da son buldu.


Bu iller dışındaki illerde sabah saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi ise saat 17.00’de tamamlandı.


Oy verme işleminin tamamlandığı saatte sandık başında bekleyen ve hala oy kullanamayan seçmenler ise sandık kurulu başkanlarının izni ve gözetiminde oylarını kullanmaya devam edecek.


BATMAN’DA SEÇİM KAVGASI


Batman’ın Sason ilçesindeki kavganın bağımsız adaylar ile CHP taraftarları arasında çıktığı bildirildi.


Batman Valisi Recep Kızılcık, Sason ilçesindeki seçim kavgasının bağımsız adaylar ile CHP taraftarı iki grup arasında çıktığını ifade etti.Olayda yaralananların sayısını 6 olarak açıklayan Vali Kızılcık, ilçede geniş güvenlik önlemleri alındığını ve durumun sakin olduğunu kaydetti.


Kavgada Ferhat Avcı, Şahin Avcı ve Ali Yıldız’ın da yaralandığı ve Sason Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi. Kavgada daha önce Hasan Avcı, Hikmet Yıldız ve Bişar İlgin’in yaralandığı açıklanmıştı.


 



 

1045670cookie-checkOy verme işlemi ‘genelde olaysız’ bitti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.