Polat: Fatih Terim ile görüşmedik

Galatasaray’da teknik direktörlük görevine Frank Rijkaard’ın yerine Fatih Terim’in geleceği iddiaları ortalıkta dolaşırken, kulüp başkanı Adnan Polat’ın dün Fatih Terim’le bir araya geldiğinin basında yer alması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ancak Adnan Polat, Galatasaray Kulübü’nün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi. Polat açıklamasında, “Bugün yayınlanan bazı medya organlarında eski teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile dün bir araya geldiğimiz yazılmaktadır. Öncelikle Sayın Fatih Terim ile futbolcumuz Sabri Sarıoğlu’nun düğün töreninden bu yana bir araya gelmediğimizi belirtmek isterim. Dolayısıyla söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

RIJKAARD’A GÜVENOYU

Adnan Polat, Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ve ekibiyle yola devam edeceklerini de vurgulayarak, “Altını çizerek belirtmek isterim ki, futbol takımımızın 2010-2011 sezonuna ilişkin bütün planlamalar ve çalışmalar, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, yardımcı hocamız Johan Neeskens ve teknik ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Daha önce defalarca altını çizerek belirttiğim gibi, Galatasaray’ın geleceğine dair planlamalarımız uzun vadelidir” diye konuştu.
Adnan Polat sözlerini şöyle noktaladı:

“Bu konuda herhangi bir spekülasyon üretilmesi çok anlamsızdır. Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip yanıltıcı haberlere itibar etmemesini diliyorum.”

727280cookie-checkPolat: Fatih Terim ile görüşmedik

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.