Sahte polis devriye geziyor!

Harringay’de, kendisini polis olarak tanıtan ve telsiz taşıyan siyahi bir kişi, Dostlar Market’te kasiyer Uğur Güçük’ü dolandırmak isterken yakayı ele verdi.


Görgü tanıklarına göre olay şöyle gelişti:


“Elinde telsizle Dostlar Market’ten içeri giren genç siyahi dolandırıcı, kasiyer Uğur Güçük’e bağırarak polis olduğunu ve yetkiliyle görüşmek istediğini söyler. Genç kasiyer’de,  yetkili kişinin burada olmadığını ve kendisinin yardımcı olabiliceğini söyleyerek dolandırıcıyı yatıştırmaya çalışır. Bunu üzerine daha da öfkelenen dolandırıcı siyahi, genç kasiyere  çalışanlara ait belgeleri görmek istediğini söyleyerek elındeki telsizden yardım ister. Siyahi dolandırıcının öfkeli çıkışlarından  şüphe duyan kasiyer Uğur, dolandırıcıya polis kimliğini görmek istediğini sorar ve bunun üzerine siyahi dolandırırcı belediyeden geldiğini söyleyerek kimlik göstermek istemediğini ve dışarda bekleyen arkadaşlarından yardım isteyeceğini söyleyerek marketten uzaklaşmaya çalışır.”


Siyahi gencin dolandırırcı olabileğini düşünen kasiyer Uğur, polisi arayarak yardım ister. Kisa bir süre olay yerine gelen polis, esnaf tarafından yakalanan  dolandırıcıya bir kaç soru sorarak serbest bıraktı. 


Olayın şokunu üzerinden atamayan kasiyer Uğur, “Bu nasıl adalet böyle? Dolandırıcıyı biz yakaladık polis serbest bıraktı” diyerek tepkisini dile getirdi.

783380cookie-checkSahte polis devriye geziyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.