‘Türkiye 2011’de borçtan kurtulacak’

Baeşbakan, “Hem de öyle uzun yıllar sonra değil, 2011 yılında bu hedefi yakalamamak için hiçbir sebebimiz yok” dedi.


Ulusa Sesleniş konuşmasında, 2007 bütçesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, “İlk kez bir iktidar ara vermeksizin beşinci yılına görevinin başında giriyor ve ilk kez 5. yıl için bir bütçe hazırlıyor. Bu istikrar tablosu, Türkiye’nin en değerli kazanımlarından biridir” diye konuştu.


Erdoğan, 2007 yılının, çok daha büyük atılımların gerçekleştirileceği ve çok daha önemli mesafeler kat edileceği bir yıl olmasını umut ettiğini kaydederek, ”2007’de de Türkiye’nin menfaatleri ve milletimizin değişim iradesi doğrultusunda kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.


Orta sınıfın alt ve üst kesimleriyle birlikte milli gelirden aldığı payın ortalama 2 puan yükseldiğini kaydeden Başbakan Erdoğan, zengin ile fakir arasındaki makasın artık giderek daralmaya başladığını gösteren bu rakamların son derece anlamlı ve sevindirici olduğunu söyledi.


Erdoğan, vatandaşların, Kurban Bayramı ve yeni yılını kutlayarak, kurban bayramının ve yeni yılın Türkiye’ye, Türk milletine yeni başarılar getirmesini diledi.


 

1037290cookie-check‘Türkiye 2011’de borçtan kurtulacak’

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.