Her telden

Onlar da iş yapıyor hatta iyi de para kazanıyor.Çıplağa bakıyoruz biz.Manto icinde cıbıl cıbıl.Ucundan kıyısından erotik,bakislar farklı,sanki üzerinde tayyör varmış ciddiyette,veya gelinlik taşıyormuş masumiyette,ya da”hadi gel beni al,ama kolaysa”gibi ifadeler falan.

Basin özel yasamlari fena didikliyor.Eski Hayat ve Ses mecmualarına bakıyorum da,sanatçılar hakkında yazarken çok dikkatli ve kibarlarmis.Gercekleri açık seçik yazmazlarmiş.Bu yüzden halk o zamanlar sanatçılara koşulsuz hayranmış.

Ebru Gündeş’i severim.Helal olsun dedim evliliği ilede ilgili.Ama haram oldu.Hele eskort kız pazarlığı olayı darbe.Doğru ise tabii.Ebru Gündeş’i tanırım ve severim.Elbette rahat yasamayı isterdi,ama aşkı da severdi.Bütün bu olanlar çok ağır.Allah ona dayanma gücü versin.
Kilo yaslandiriyor mu,yaslandikca mı kilo alınıyor.Elbette yemek yedikçe kilo alınıyor.Spor yapmadikca yaşlanılıyor.Kahverengi yağlar ihtiyarladikca azalıyor (iyi yağlar),beyaz yağlar(kötü yağlar)çoğalıyormuş.İnsülin direnci artıyor.Göbekler yağlanıyor.Yani durum zorlaşıyor.

Hemen beyazı kesip,yürüyüş yapmalı bol bol sebze yemeli.Beyaz et tüketmeli.gençlik fotoğraflarına bakmalı.Ah! Vah! etmeden o yıllara dönmeli.Çabuk davranın.Dereotu tok tutuyor.Sabah bir kase yoğurt bir meyva yiyin.Öglen et salata,aksam üstü simit ayran,aksam bol salata sicak corba,Gece yoğurt üç yemek kasığı,içine üç badem.Gunde 35 dak.ya da daha uzun süre yürüyün.
Boşanma davasi devam ederken gazeteciye yakalanan Alican Yücesoy demiş ki “hala evliyim,lütfen fotografı basmayın”.Şimdi kimin tarafında olmalı.Gazetecenin mi.Alişan’ın mı.
Asgari ücret az.”En az üç çocuk doğurun”diye hangi kesime sesleniyor acaba başbakan.Asgari ücretle yasamaya çalışan ailede,iki üç çocuk yaşasın diye,on cocuk yapmalı açlığa soğuğa,hastaliğa dayanan kalır.

766790cookie-checkHer telden

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.