‘Çocuklar Gülsün Diye’ Trabzon’da

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi’nin Deregözü köyünde yapımını Eyüp Sabri Tuncer markasının üstlendiği üçüncü “Çocuklar Gülsün Diye” Anaokulu, 22 Eylül 2010 Çarşamba günü yapılacak törenle eğitim hayatına başlıyor.

Yeni eğitim öğretim dönemine yetişmesi için 2,5 ay gibi kısa bir sürede inşası tamamlanan anaokulunun açılışı düzenlenecek tören ile yapılacak. Açılış www.cocuklargulsundiye.org web sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından anaokulu ihtiyacı olan köylerin/ilçelerin belirlenmesiyle gerçekleşen ilk protokoldeki 6 anaokulu için yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye projesinin destekçileri, Trabzon’dan sonra Erzurum, Sinop ve Hatay’daki anaokullarını açmak için gün sayacak.

Her bağışın kendilerine bir tuğla, bir sıra, bir oyuncak gibi göründüğünü dile getiren Gülben Ergen “Trabzon anaokulumuzun açılması için başta Eyüp Sabri Tuncer olmak üzere katkı sağlayan tüm değerli bağışçılarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Devam eden inşaatlarımız var. Çocuklarımıza iyi bir gelecek için, kampanyamıza herkesten destek rica ediyoruz” dedi.

749920cookie-check‘Çocuklar Gülsün Diye’ Trabzon’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.