İstanbul Üniversitesine yoğun ilgi

Üniversiite tercihlerini yapacak öğrenciler için 13-14-15 Temmuz 2011 tarihlerinde gerçekleştirilen “İstanbul Üniversitesi Tanıtım Günleri”, öğrenci ve velilerden gelen yoğun talepler doğrultusunda, “İstanbul Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri” adı altında 1 Ağustos 2011 tarihine kadar uzatılmıştı.

İstanbul Üniversitesi’nin tarihi Beyazıt Yerleşkesi’nde, gerçekleştirilen “İstanbul Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri”, ÖSYM’nin YGS sonuçlarını açıklamasıyla öğrenci ve velilerin akınına uğradı.

İÜ Rektörlüğü giriş katında görevli ilgili fakülte ve yüksekokul öğretim üyelerinden İstanbul Üniversitesi hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, İstanbul Üniversitesi’nin tarihi, yerleşkeleri, burs, beslenme, barınma, spor, sağlık ve sosyal olanakları, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları gibi pek çok konuda bilgilendiriliyorlar.

Öğrenci ve veliler aynı zamanda fakülte ve yerleşkeleri de geziyorlar.

Öğretim üyeleri ile yüz yüze görüşme imkânı bulan, her türlü sorularına cevap alan öğrencilere, İstanbul Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri görevlileri tarafından çeşitli hediyeler takdim ediliyor.

Görüşme alanında, 2009, 2010, 2011 TÜBİTAK Formula-G Güneş Arabaları Şampiyonu SOCRAT da sergileniyor.

1 Ağustos gününe kadar devam edecek olan İstanbul Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri, İSUZEM’in internet sayfasından da canlı olarak yayımlanıyor.

İstanbul Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri’nde yaklaşık 100 akademik ve idari personel görev yapıyor.
Ulaştırma ve Lojistik YO

İstanbul Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

756590cookie-checkİstanbul Üniversitesine yoğun ilgi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.