En fazla istihdam sağlayan şirket

Edirne Modavizyon Tekstil tesisleri, 2010 yılında düzenli prim ödemesi yaparak örnek teşkil ettiği için, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne Şubesi tarafından bir “Takdir Plaketi” ile ödüllendirildi. Türkiye’nin yanı sıra Amerika’dan Ürdün’e 25 şirketi ile faaliyetlerini sürdüren Şahinler Holding kuruluşlarından biri olan Edirne Modavizyon Tesisleri, aynı zamanda 1750 çalışanı ile de bölgenin en fazla istihdam sağlayan kuruluşu oldu. SGK Edirne İl Müdürü Ferhat Gül’ün elinden plaket alan Modavizyon Genel Müdürü Turgut Bakır, şunları söyledi:

“Hem Edirne’nin en çok istihdam sağlayan kuruluş hem de çalışanlarımızın sigorta primlerinin ödemelerini düzenli olarak gerçekleştirmemiz nedeniyle layık görüldüğümüz bu plaket, gerçekten de bizlere büyük bir mutluluk ve motivasyon sağlamıştır. Yüksek motivasyonlu, eğitimli ve kalifiye çalışanlarımızla yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Böylece müşterilerimizin tercih sıralamasında rakiplerimizin önüne geçerek, daha çok sipariş almayı başarıyoruz. Bunun temelinde, tüm çalışanlarımızın “kalite” bilincine sahip olması yatmaktadır.

Kadın ve erkek takım elbisesi (konfeksiyon) üretimi yapan Modavizyon tesislerimiz 2011 yılının ilk üç ayında, geçen senenin aynı dönemine göre, satışlarını yüzde % 60 artırmıştır. Ürdün’deki fabrikalarımızla birlikte Avrupa ve Ortadoğu’nun, kendi dalında en fazla üretim kapasitesine sahip olan ve önemli markalara tedarik yapan, bir dokuma ve konfeksiyon grubu haline geldik.

Müşterilerimizin taleplerindeki yoğun artışla birlikte, çalışan sayımızı da artırıyoruz. İlerleyen aylarda bünyemize yeni katacağımız müşterilerimiz ve mevcut müşterilerimizin ise daha da artacak olan siparişleriyle, çalışan sayımızı daha da artırarak; öncelikle Edirne olmak üzere, Trakya Bölgesi’nin ekonomisinin canlanmasına ve yeni istihdam sağlanmasına yönelik katkılarımızı sürdüreceğiz.”

SGK Edirne İl Müdürü Ferhat Gül ise plaketi takdiminin ardından yaptığı konuşmada, “Edirne Modavizyon, Edirne’de en çok istihdam sağlayan kuruluş olması nedeniyle ilimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu tesislerde çalışan 1750 kişinin ailelerini de düşünürsek, Edirne Modavizyon’un ve sağladığı istihdamın ne derecede önem taşıdığı daha çok ortaya çıkacaktır. Aynı zamanda tüm çalışanlarının prim ödemelerini zamanında yapması sebebiyle de örnek bir kuruluştur” dedi.

Plaket törenini ardından, SGK Edirne İl Müdürü Ferhat Gül fabrikayı gezerek, çalışanlarla sohbet etti.

755530cookie-checkEn fazla istihdam sağlayan şirket

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.