Norbekov seminerleri Türkiye’de

Norbekov Sistemi, Batı tıbbı ile Doğunun kadim bilgilerini modern bir anlayışla sentezleyerek insana bütünsel bir yaklaşımla:
Fiziksel (Beden), Duygusal (Kalp), Zihinsel (Beyin), Ruhsal (Ruh) yenileniş olanağını sunan ve bugüne kadar başarı ile uygulanmış bir seminerler dizisidir.

Ardarda 10 gün 3’er saatlik seminerde müzik eşliğinde yapılan;

• Omurga ve eklem jimnastiği
• Kas jimnastiği
• Damar jimnastiği
• İrade jimnastiği
• Hayal gücü jimnastiği
• Görün, işitin, koklayın jimnastiği
• Hormonal denge jimnastiği
• Duygu jimnastiği
• Cildinizdeki pürüzleri
giderin egzersizi
• Yüzünüz ve fiziksel görünüşünüz güzelleşsin egzersizleri sayesinde
Siz de:
1.Kaybolan görme, işitme ve koklama yetinize yeniden kavuşabilirsiniz
2.Bağışıklık sisteminizi canlandırabilir, metabolizma işlevlerini düzenleyebilir ve böylece organizmanızın direncini güçlendirebilirsiniz
3.Yitirdiğiniz cinsel potansiyelinizi yeniden kazanabilirsiniz
4.Aile ilişkilerinizde uyum ve mutluluk iklimini oluşturabilirsiniz
5.Karakterinizin olumlu niteliklerini şekillendirerek hedeflerinize ulaşmada başarı sağlayabilirsiniz.

Bedenimiz psiko-fizyolojik bir yapıdır ve karmaşık bir mekanizmadır. Doğa, bu mekanizmayı yönetme yetisini, bu mekanizmanın içine yerleştirmiştir. Örneğin hayvanlar bedenlerinin bu doğal yetisini çok güzel kullanırlar. Çağdaş insan, bedeninin bu doğal yeteneklerini unuttu ve kendi bedenine yabancılaştı. Bedenimizin bu doğal yeteneklerinin en önemlisi kendini yenilemesi, iyileştirmesi ve dengelemesidir.

1. seviyenin içeriği

Seminerlin ilk seviyesi katılımcıya kendi organizmasının temel kaynaklarını hücre düzeyinde yönetmeyi öğretiyor. Seminer katılımcısı pratik olarak edindiği metotlar sonucunda:
sağlığına fiilen kavuşuyor;
– çevrenin zararlı etkilerinden koruyan bağışıklık sistemi güçleniyor;
– dokuların rejenerasyonu hızlanıyor ve böylece organizması gençleşiyor;
– ve kişi giderek kendini daha iyi hissediyor, canlılığının ve verimliliğinin kalitesi artıyor.

Çoğu insan başlangıçta birkaç fiziksel ve zihinsel egzersiz yardımıyla sağlığına kavuşabileceğinden şüphe duyuyor. Ve bunu kutu kutu ilaç almadan, tabletler yutmadan hayattan haz alarak yaşamanın kendi elinde olduğuna inanmıyor.

Tabii ki siz, kendi inanç kalıplarınızı değiştirmeden, doğanın armağanı olan kendi gücünüze ve imkanlarınıza inanmadan, alıştığınız gibi yaşamaya devam edebilirsiniz.

Yaşamını pozitif yönde geliştirmek isteyenlere Norbekov Sistemi, denenmiş etkili yöntemler kullanarak işe sağlıktan başlamayı öneriyor. Bu yöntemler, seminerin ilk günlerinden itibaren sağlığınıza kolay ve hızlı bir şekilde kavuşmaya başladığınızı, kendinizi daha iyi hissettiğinizi net bir şekilde gösteren sonuçlar almanızı sağlıyor.

Norbekov Sistemi’nin diğer sistemlerden farkı nedir?

Bu bir ‘okuma-üfleme’, ekstrasens ya da hipnozda kullanılan bir telkin sistemi değildir. Kimse size talimat vermiyor ve kimse biyoenerji kullanarak sizin biyolojik alanınızı etkilemeye çalışmıyor. Bu popüler ve bilimsel literatür kitaplarında anlatılan psikoterapi ya da ‘derin dalışlar’ değildir. Bu, organizmayı gençleştirme ve sağlamlaştırmaya yönelik uzun asırlar boyuncadenenmiş seçkin egzersizlerin en etkili, en kompleks ve aynı zamanda en basit sentezidir.

Yıllar boyu Rusya’da, dünyada ve ülkemizde yapılan seminerler neticesinde 3 000 000’dan fazla insan fiziksel ve ruhsal sağlığına kavuştu. Alınan en olumlu sonuçlar şu hastalık gruplarında görülmektedir:

– göz bozuklukları ve hastalıkları
– kan dolaşımı bozuklukları (yüksek ve düşük tansiyon, felçler, uyuşukluk)
– kemik hastalıkları
– kireçlenme ve fıtıklar
– kulak, burun, boğaz hastalıkları
– solunum yolu hastalıkları
– diş eti problemleri
– mide, bağırsak hastalıkları (reflü, gastrit, ülser)
– bağışıklık sistemi hastalıkları (metabolizma problemleri, tiroid)
– cild pürüzleri
– sindirim yolu hastalıkları
– cinsel hastalıklar (miyom, kist, prostat, iktidarsızlık)
– şeker hastalığı
– stres, panik-atak, depresyon

Norbekov Sistemi’nde bu hastalıklar dışında daha ağır, tedavisi imkansız sanılan (ankilozan spondilit, MS, Parkinson) hastalıklardan kurtulma örnekleri de vardır. Bu, insanın karakter özelliklerinden kaynaklanmaktadır. Sağlığına kavuşmak için gösterdiği çaba ve azme bağlıdır.

Norbekov seminerleri basit, keyifli ve pratiktir. Çalışmalarda hızlı öğrenme tekniği kullanılmaktadır ve tüm egzersizler müzik eşliğinde yapılmaktadır.

Katılımcılar 10 günlük seminerin ilk günlerinde sonuç almaya başlıyorlar ve bu sonuçların yaşla, eğitimle, fiziksel durumla, siyasi ve seksüel tercihleriyle hiçbir alakası yoktur.

Seminer süresi kesintisiz 1(tanıtım) + 9 gün 3’er saattır.

Dikkat! 1.seviye seminerine hamileler, psikiyatrik hastalar, saralılar, antidepresan ilaçları kullananlar, alkol ve uyuşturucu bağımlıları katılamaz.

2. seviyenin içeriği

Her bir antrenman sürecinin sonrasında -buna spor da dahil- öyle bir an geliyor ki yapmaya alıştığımız çalışmalar artık istediğimiz sonuçları vermemeye başlıyor. Bu, hücrelerimizin kendisine gelen sinir impulslarına alışmasıdır. Bu durum, yeniden iyi neticeler elde edebilmek için, kendimizi geliştirme yolumuzda yeni değişikliklere yönelmemizi, egzersiz tempomuzu değiştirmemizi, çalışmalarımızın tekniksel yönüne yeni yaklaşımlar eklememizi gerektiriyor.

Seminerin 2. seviyesi ‘plato efekti’ adı verilen bu engeli aşmamıza imkan sağlayacak, sadece 1.seviyede aldığımız sonuçları perçinlemekle kalmayacak, aynı zamanda kendimizi tanımada daha yeni zirvelere çıkmamızı sağlıyor.

Seminerin temelini, insanın BEDENİNİ ve RUHUNU yetkinleştirecek, iradeyi ve ruhsal niteliklerini geliştirecek, gündelik yaşamın bedensel, ruhsal, zihinsel ve duygusal temelini yaratacak olan Kadim Doğu Bilgi Teknikleri oluşturuyor.
Seminerin 2. seviyesi, sizin, beden çalışmalarından ruhsal egzersizlere ve önseziyi geliştirmeye yönelik çalışmalara geçmenizi sağlayan bir köprüdür.
Seminerin temel hedefleri:

‘Plato Efekti’ni aşmak ve sağlık performansımızı pekiştirmek
Kendimize yönelik çalışmalarda olumlu sonuçları almamızı engelleyen ya da geciktiren sebepleri bulmak ve ortadan kaldırmak
Karakter özelliklerimizi geliştirerek sağlığımızı, başarımızı ve kendimizi gerçekleştirmemizi sağlayacak sağlam temeli kurmak
Birbirinden ayrılmaz dört unsurun; beden, zihin, ruh ve duyguların tek ve aynı yönde çalışmasını sağlamak ve bütünselliğe kavuşmak

Çalışmanın yönleri:

Beden: Bağışıklığın kuvvetlendirilmesi. Organizmanın sağlamlık ve strese dayanıklılık kapasitesinin yükseltilmesi. Fiziksel formun (kas gücünün, dayanıklılığın, kuvvetin) iyileştirilmesi.
Zihin: Kendini analiz etme şuuruna varma becerilerini geliştirmek. Karakterimizin geçmişte yaptığımız hatalara neden olan yönlerini bulmak ve zayıf yönlerimizi yenmek. Güçlü yönlerimizi keşfetme ve geliştirme egzersizleri. Hedeflere yönelik pratik çalışmalar.
Duygu (Kalp): Duygu hallerinin egzersizleri. Affetmek. İnsan ilişkilerine yönelik çalışmalar.
Ruh: Yaşamın ruhsal temelleriyle tanışmak. Hedeflerimize ulaşmak için gerekli liderlik niteliklerini ve karakter özelliklerini geliştirme egzersizleri.
Seminer programında:

Kas jimnastiği (kaslar, damarlar, sinir sistemi)
‘Geleceğin Hükümdarlarının Gizli Kanunları’ndan egzersizler.
İyileşmeye yönelik temel egzersizler.
‘İlişkilerin düzeltilmesi’ çalışmaları.
‘Hedeflerin netleştirilmesine’ yönelik pratik idmanlar.
Karakter niteliklerinin bedende ‘iz bırakma’ çalışmaları.
Bedenin, iç organların enerji kapasitesinden sorumlu sağlık meridyenlerini iyileştirme aktiviteleri.
Kozalaksı bezin çalışmasını teşvik eden ve önseziyi geliştiren ince meridyenlerin aktifleştirilmesi.
Her bir katılımcıya uygulanan bedensel, ruhsal, zihinsel ve duygusal yönleri içeren somut ve pratik çalışmalar yapılmaktadır.
Katılabilmek için:

Birinci seviye’yi almış olmak
2. M. Norbekov’un “Haddini Bilmez’in Annesinin Nikahı Nerede Kıyıldı?”
kitabını okumuş olmak gerekli

Seminer süresi kesintisiz 10 gün 3’er saattır.

KAYIT: 0533 812 50 36

MUTLU ÇOCUK Programı’nın içeriği

Çocuklarımız Sağlıklı Büyümeli!

Norbekov Sistemi’ni uygulayan her çocuk kendisini iyileştirebilir.

Olumlu duygular içinde uygulanan sade, kolay, fakat son derece etkili egzersizlerle her çocuk kendi sağlığını kalıcı bir şekilde koruyabilir.

Norbekov Sistemi’ne ait ‘Mutlu Çocuk’ dersleri Rusya’da birçok okulda başarıyla uygulanmaktadır. Araştırmalar sonucunda Norbekov Sistemi’nin çocuk programları çocuklara yönelik diğer iyileştirme yöntemleri arasında en iyisi olarak kabul edilmiştir.

Seminerde çocuklar gözlüklerinden kurtuluyor, astım, şeker hastalığı, alerji, şişmanlık, dikkat dağınıklığı vb. rahatsızlıkları iyileşiyor, duygularına hakim olmayı, yönetmeyi ve affetmeyi öğreniyorlar.

Çocuğun organizmasında metabolizma düzene giriyor, bağışıklık sistemi güçleniyor, kalp-damar, sindirim ve solunum sistemi, boşaltım organları sağlamlaşıyor.

Çocukların motivasyonları ve strese dayanıklılıkları artıyor, hafızaları kuvvetleniyor, derslerinde ve sınavlarında başarıları artıyor. Anne-babalarını daha iyi anlıyor, daha sevecen oluyor ve sevgi sözcüklerini kullanmaya, aile büyükleriyle uyum içinde olmaya başlıyorlar.

En önemlisi, her bir çocuk sağlığını nasıl koruyabileceği hakkındaki bu çok yeni bilgiyi sonsuza kadar saklayabileceğini ve kullanabileceğini öğreniyor!

Seminer çalışmaları sonucunda çocuklar;

sağlam bir omurgaya
güzel ve diri bir kas korsesine
mükemmel görme yetisine
güçlü bir bağışıklık sistemine
düzenli çalışan iç organlara
yaşama sevgi ve mutluluk dolu bir bakış açısına
yüksek seviyede bir özgüvene
sahip oluyorlar.

Egzersizler müzik eşliğinde yapılıyor, oyunlar oynanıyor ve bulmacalar çözülüyor.
1. Grup 7 – 11 yaş 2. Grup 12 -14 yaş
Seminer süresi: kesintisiz 7 gün 3’er saattır.
Seminer ücreti: nakit – 580 TL Refakatçi ücreti – 160 TL
NOT: 7-11 yaş grubuna aileden 1 kişi (anne ya da baba) refakatçi olarak katılabilir.

KAYIT: 0533 816 30 47

Şirketlere özel ‘İÇSEL GÜCÜNÜZÜ PERFORMANSA DÖNÜŞTÜRÜN’seminerinin içeriği

Bu seminer; Norbekov Sistemi’nin temeli üzerine kurulmuş ve şirketlere özel paket halinde hazırlanmış uygulamalı bir çalışmadır.

Müzik eşliğinde yapılan bu çalışmada; herkesin doğuştan sahip olduğu tüm yeteneklerini ve pozitif niteliklerini hayatın her aşamasında ve çeşitli yönlerinde daima en üst düzeyde kullanmayı öğretmeye yönelik düzenlenen bir özel program uygulanıyor.

Program, kişisel değerler ve yaşam vizyonu, hedefler ve yaşam dengesi üzerine hazırlanmış, uygulamalı egzersizler, testler ve insanın duyularını geliştiren spesifik oyunlar içermektedir.

Bu program; bireyin kendini fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal açıdan yenilemeyi, hayatın kontrolünü kendi ellerinde tutmayı, doğuştan var olan önsezi gücünü keşfetmeyi, işinde verimliliğini en üst seviyeye çıkarmayı, aile içinde mutluluğa, insan ilişkilerinde olumlu sonuçlara ulaşmayı, içinde bugüne kadar saklı kalan içsel potansiyelini kullanmaya ve performansa dönüştürmeyi amaçlıyor.

Seminerin Hedefleri

İş yaşamında, aile ilişkilerinde, bireysel iletişimde uygulanacak önseziye dayalı pratik bilgileri ve yöntemleri yaşam boyu verimli bir şekilde kolayca kullanabilmeyi öğretmek,
İçsel gücü performansa dönüştürmenin yollarını keşfetmek,
İş stresini, günlük sorunları, ilişki ve iletişim problemlerini çözme yöntemlerini kullanmayı öğretmek,
İş yerinde çok kısa bir zaman içinde (60 saniye ile 5 dakika içinde) bireyi dinç, aktif ve verimli kılan özel egzersizleri kullanmayı öğretmek,
5 duyuyu geliştirerek ön seziyi keşfetmek,
Kolay, ama etkili egzersizlerle sezgiyi ve zihni bir arada kullanabilmektir.

Seminerin Kapsamı

Bireyin; fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal yenilenişi
Kişinin kendi kişilik ve fiziksel özelliklerinin farkına varabilmesi
Kişi, iş yaşamında, aile ilişkilerinde ve sosyal çevrede uyumu, barışı ve başarıyı sağlamada önseziyi kullanabilmesi
İş yerindeki anlaşmazlıkları çözme, stresi yenme egzersizleri
Öz disiplinin geliştirilmesi, önceliklerin belirlenmesi ve zaman yönetiminde önsezinin rolü
Kariyerde ilerleme, iş hayatında, iletişimde, sağlıkta, kişisel gelişimde doğru adımları atabilmesi
Duyguları kontrol altında tutma ve özgüveni oluşturma egzersizleri
Pozitif enerji ve motivasyon egzersizleri
Kişisel hedef belirleme yöntemleri
Meditasyon çalışmaları
Günlük özel ev çalışmaları
Önseziyi geliştirme aktiviteleri
Uygulamalı testler

DİKKAT! Epilepsi, şizofreni ve paranoya hastaları, hamileler, alkol, uyuşturucu ve antidepresan ilaç bağımlıları, son 9 ay içinde ameliyat geçirenler katılamaz.
Seminer süresi: kesintisiz 7 gün 3’er saattır.

Gruplar için Özel Programlar

1. Kendinizi Kendiniz Yeniden Yaratın– VIP Program 1. seviye. Kesintisiz 10 gün 3’er saat.
2. Kendinizi Kendiniz Yeniden Yaratın – VIP Program 2. seviye. Kesintisiz 10 gün 3’er saat.
3. Keskin Gözler. Kesintisiz 5 gün 3’er saat. Bu programa Kendinizi Kendiniz Yeniden Yaratın programının 1. seviyesini alanlar kabul edilir.

Norbekov Seminer Tarihleri

Yer : İSTANBUL (Avrupa Yakası)
Tarih : 07.09-2009 – 16.09.2009
Saat : 19.00 – 22.15
Seviye : 1.Seviye
Adres : LİON Hotel, Lamartin Cad. NO:45 Taksim / İSTANBUL
Müracaat : ( 0212 ) 212 75 52

Tanıtım ve Kayıt Tarihi : 07.09.2009 Pazartesi Saat 19.00 – 21.30 arası

Yer : ANKARA
Tarih : 28.09.2009 – 07.10.2009
Saat : 19.00 – 22.15
Seviye : 1.Seviye
Adres : Plaza Hotel, Bestekar Sok. No.5 Kavaklıdere /ANKARA
Müracaat : (Neva Sanat ve Gelişim Merkezi):
Web: http://www.nevagelisim.com
( 0312 ) 236 42 51

Tanıtım ve Kayıt Tarihi : 28.09.2009 Pazartesi 19.00 – 21.30

Yer : ISTANBUL
Tarih : 24.10.2009 – 02.11.2009
Saat : 19.00 – 22.15
Seviye : 2.Seviye
Adres : POİNT HOTEL, Topçu cad. no.2, Taksim /İstanbul
Müracaat : 0533 812 50 36 Şermin Hanım

KATILIM ÜCRETİ (1.seviye)
Tanıtım günü ücreti: 20 TL
İstanbul: 9 günlük seminer ücreti kredi kartı ile – 845 TL, nakit – 790 TL (KDV dahildir)
İstanbul dışındaki tüm seminerlerde ücretlere 100 TL eklenmektedir.

741860cookie-checkNorbekov seminerleri Türkiye’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.