6. verimlilik günleri devam ediyor

MPM Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Mehmet Eroğlu, MPM Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Ünal, Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Erkan’ın hazır bulunduğu toplantıya; Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail Ünsal, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Türkbey ve öğrenciler katıldı.

MPM Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Ünal konuşmasında mezun olduğu okulun kürsüsünde konuşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Verimliliğin öğretildiği yerde verimlilik anlatılmaz” dedi. Verimliliğin kamuoyunda duyulması noktasında bu gibi etkinliklerin oldukça faydalı olduğunu söyleyen Ünal, yine Gazi Üniversitesi Endüstri Topluluğu (GaziENT) işbirliğinde 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Verimlilik Haftası etkinliklerine de değindi. Konuşmasında GaziENT’in önemli çalışmalar yaptığını da vurgulayan Ünal, “Çalışmalarımıza desteklerini esirgemeyen Sayın Rektör Rıza Ayhan’a ve başarılı çalışmalarından dolayı GaziENT Başkanı Kıvanç Yılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan ise, bir önceki yüzyıla göre oldukça hızlı gelişmelerin yaşandığı, teknolojinin ilerlediği 21. yüzyılın imkânlarının doğru bir şekilde kullanılması gerektiğini söyledi. Dünya nüfusunun bir önceki yüzyıla nazaran 4 kat arttığını ancak doğal kaynakların aynı olduğunu ifade eden Ayhan, “Burada, kaynaklarımızın verimli kullanılmasının zorunlu olduğunu görüyoruz” dedi. Ayhan son olarak, “Gençlerimizi iyi değerlendirerek, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmalıyız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, etkinliğe katkı sağlayanlara plaket verildi.

747460cookie-check6. verimlilik günleri devam ediyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.