Canlı yayından aklımızda Canan Ergüder kaldı

Kaç gündür salı akşamları milyonları ekran başına çeken “Binbir Gece” adlı dizi filmin sezon  finalinin canlı yapılacağı söylenip duruyordu. Bir ilke imza atacakları için hem oyuncular, hem de yapımcılar heyecanlıydı. Hata yapmamak için epey prova yaptılar. Final bölümünde yer alan düğün sahnesinin canlı çekilecek olması yapımcıları sadece heyecanlandırmadı, telaşlandırdı da. 11 kamera ile aynı anda çalışacak, sette de 600’den fazla kişi hazır bulunacaktı.


Beklenen an dün gece geldi ve dizi canlı düğün sahnesiyle sezon finali yaptı.


Düğüne bazı gazeteciler davetliydi, onlar belki canlı düğün ortamının canlı tanığı olarak o geceyi yazarlar. Ben tv ekranlarından izlediğim kadarıyla, o geceyi tam bir fiyasko olarak değerlendirebilirim ancak.


Dizinin toplam süresi içinde 10 dakikayı geçmeyen canlı düğün sahnesi oldukça kötüydü. Çekim tekniği ve ses düzeni dışında, oyuncular da rollerinin hakkını veremedi. Canlandırdığı kişilikleri değil, kendilerini sergilediler. Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci, Kerem ve Bennu olmaktan uzaktı. Oyuncular içinde Halit Ergenç fena değildi. Ama diziye yeni katılan Canan Ergüder ise tek kelimeyle mükemmeldi. Kısacık repliğiyle göz doldurmayı başaran tek oyuncuydu.


Canan Ergüder mimar Eda karakteriyle diziye yeni katılmış bir isim.


Onu daha önce “Bıçak Sırtı” adlı dizide piyano öğretmeni Serra rolüyle izledik. Orda da iyi bir performans sergilemişti.


Yeteneği, etkileyiciliği ve güzelliğiyle daha pek çok dizide, hatta sinema filmlerinde görebiliriz onu.


Dizi ve konu hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok. Kısaca diyebilirim ki, diziye yeni katılan ve küçücük bir rolü olan Canan Ergüder, milyonların sevgilisi olmuş karakterleri bir çırpıda arkasına alıp, geceye damgasını vurdu. Geceden aklımızda sadece o kaldı.

669490cookie-checkCanlı yayından aklımızda Canan Ergüder kaldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.